top of page

ALL INCLUSIVE

És dissabte al matí i fa sol. Acabo de llegir que un turista va passejar despullat per l’aeroport, i de tan que he rigut he vessat mitja tassa de cafè sobre el diari.

És al·lucinant veure com els turistes perden cada vegada més la dignitat, tant els fa. I nosaltres no fem res, ens hem convertit en el seu propi Disneyland, un parc temàtic per a adults on sempre fa sol i la sangria està d’oferta.

 

No ho puc entendre, de veritat. L’estiu passat vaig anar a Berlín i vaig fer l’esforç d’aprendre alemany, i quan deia danke tothom m’entenia. No es pot explicar, perquè per a algunes coses són molt avançats. Per exemple, als hotels et regalen tovalloles i productes de bany, completament gratis! I el transport púbic, si vols el pagues i, si no, no.

 

Ara estic mirant d’anar a Estats Units, perquè no hi he estat mai. La veritat és que en tinc moltes ganes: tot aquest patriotisme de bandera i la cultura de l’XXL deu ser increïble... Em preocupa, això sí, que fan donar propines pertot, i que m’hauré de gratar la butxaca.

Coreografia cia UnaiUna (Laura Lliteras i Marina Fullana). Interpretació Laura Lliteras i Marina Fullana.
Durada 15 minuts.
Música Los Pekenikes (Tren Transoceanico a Bucaramanga).

bottom of page